Skisse til samarbeidsavtale mellom Selvig Publishing A/S og MTF

På bakgrunn av drøftelser om en fusjon av de to tidsskriftene «Helsetjenesten» og «Medisinsk Teknikk» foreslår følgende skisse til avtale.

1. Fra 1/1 1991 overføres utgiveransvaret for MT (Medisinsk Teknikk) til SP (Selvig Publishing A/S) for en periode av 12 måneder – som en prøveordning.
  2. Tidsskriftene skifter navn slik at det nye tidsskriftet får tittelen «Helsetjeneste & Medisinsk Teknikk» med undertittel «Helsefag-Teknikk-Ledelse».
  3. Det nye tidsskriftet – heretter kalt HMT – utkommer med 10 nr pr. år og sendes til alle medlemmer i de respektive foreninger som står bak de tidligere tidsskrifter.
  4. Hver av medlemsforeningene betaler en abonnementspris på 25 % av gjeldende pris for de medlemmer som får bladet tilsendt.
  5. SP dekker alle utgifter til redaksjon, produksjon, distribusjon og markedsføring.

Skisse til samarbeidsavtale mellom SP og MTF