Landsmøtet 2014, 5. – 7. mai Lofthus i Hardanger

Seksjon for medisinsk teknikk i Helse Fonna står igjen som lokal arrangør av MTFs landsmøtet, og har valgt å legge møtet i 2014 til hjertet av Hardanger, til Hotell Ullensvang. Hotellet ligger vakkert til ved Sørfjorden, og har alle forutsetninger for å bli et godt vertshotell. Her kan deltakerne overvære gode og interessante foredrag i lokaler med utsikt til noe av det vakreste av norsk natur, et flott parkanlegg kan benyttes til benstrekk, og ikke minst vil leverandørene få flotte arealer i en stor tennishall i hotellet. Samtidig er maidager i Hardanger en opplevelse i seg selv med fruktblomstring så langt øye kan se.

Landsmøtene har etter hvert blitt så store at hotellet ikke har nok rom. Det er derfor mulig å bo på Kinsarvik fjordhotell eller i lugar om bord i MS Sandnes, en ærverdig veteranbåt som trafikkerte nattruten mellom Stavanger og Bergen fra midten av 50-tallet. Båten vil ligge fortøyd ved hotellet.

Av sosiale opplevelser kan nevnes at vi går om bord i MS Sandnes som vil ta oss på tur sørover til Tyssedal. Her går vi i land og besøker den gamle Tyssedal kraftstasjon, bygd i perioden 1906-1918. Dette var i sin tid en av verdens største høytrykks-kraftanlegg. Her blir det nytelser for både øye, øre og mage.

For de som vil være med på litt ekstra spenning, kan «TyssoViaFerrata» anbefales på søndagen. Dette er en spektakulær klatretur i den gamle trallebanen langs rørgaten fra Tyssedal kraftstasjon til Lilletopp som ligger 400 moh.

VELKOMMEN TIL ULLENSVANG I 2014!

For mer info, se www.hotell-ullensvang.nowww.mssandnes.no og www.nvim.no.

Legg igjen en kommentar