Besøk i Danmark

Styreleder har besøkt DMTS – Dansk medichoteknisk selskap – sitt landsmøte i Beændstrup ikke langt fra Horsens. Deres møte likner mye på vårt va erfaringen. Det var fine foredrag, stor utstilling og deltakerantall omtrent som i Norge.

DMTS har imotsetning til oss sitt møte på et fast sted, samme lokasjon hvert år. Nå er Danmark noe enklere å reise i enn Norge, så ikke så underlig kanskje.

Våre danske kolleger har fått med seg studenter i sin forening. Det sitter studenter i styret, de hadde sterkt redusert pris på deltakelse på møtet og det var lagt opp til egne foredrags- og poster-konkuranser med pengepremier for studenter. Kanskje en ide for oss. Samarbeide og kjennskap til våre nordiske kolleger er uansett verdifullt.

En kommentar om “Besøk i Danmark

Legg igjen en kommentar