Scandic Havet hotell i soloppgangen

Invitasjon og påmelding til Landsmøte i Bodø 19.-21. mai 2015

Seksjon medisinsk teknisk avdeling i Helseforetaket som består av Bodø-sykehusene, Nordland psykiatriske sykehus og Nordland sentralsykehus og Lofoten sykehus er stolt over å arrangere årets landsmøte nord for polarsirkelen!

Det er lagt opp til et landsmøtet med gode og interessante foredrag, utstilling, festmiddag, samt en fantastisk natur som en spektakulær ramme rundt.

Vi har også lagt stor vekt på det sosiale programmet som er spekket med høydepunkter som både Lars Monsen, Trine Rein, Halvdan Sivertsen med flere. Se mer informasjon under sosialt program.

Møtet har i alle år vært MTF’s viktigste samling, og har de senere årene hatt besøk av over 300 deltakere og utstilling fra mellom 50 og 60 firmaer. Vi håper på ennå flere deltagere i år, da Bodø er lett tilgjengelig med både fly, hurtigrute- og togforbindelser.

På grunn av plassmangel for våre utstillere, vil arena for landsmøtet være Bodøs nye stolthet, nemlig Stormen konserthus. Kort gange fra alle hotell. Stormen Konserthus er byens mest attraktiv møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og formidlingsarena for kunst og kultur av ypperste merke. Og vi er stolt over og ha anledning til å invitere dere hit!

Festmiddagen vil gå som planlagt på det nye Scandic Havet hotell som ligger ved kaikanten og er på 17 etasjer. Hotellet er Nord-Norges høyeste bygg. Hotellet ligger midt i hjertet av Bodø, kun 3-5 minutter unna, enten man kommer med tog, fly, hurtigbåt, ferje, buss eller hurtigrute. Alt er i gangavstand. Fra Oslo går det 11 daglige direkteruter til Bodø.

Medisinsk Teknisk Forening ønsker med dette å invitere Deres firma til å delta med utstilling eller som sponsor.

Velkommen til et av de viktigste møtestedene for det medisinsk-tekniske miljøet i Norge, der ny teknologi, kunnskap og erfaring kan presenteres og utveksles. Som tidligere, vil det være en sesjon for medisinsk teknikk, og en for behandlingshjelpemidler.

Sponsor

Det er lange tradisjoner for å delta som sponsor på MTF sine landsmøter. Vi håper derfor at dere har anledning til å bidra også i år.

Hovedsponsor kr.32 000

 • 1/1 s i lomme-programfolder
 • Bedriftens logo på alle sidene i samme folder
 • Prioritert utstillingsområde
 • Logo på navneskilt
 • Mulighet for å profilere seg i møtesalene
 • Logo på profileringsprodukt
 • Logo på esken med deltakergave, og etter avtale mulighet for å legge et reklameark opp i.

Sponsor kr.16 000

 • 1⁄2 side i lomme-programfolder
 • Prioritert utstillingsområde
 • Logo på profileringsprodukt

Delsponsor: Pris etter avtale

Her kan firma være med å sponse ulike aktiviteter, eller med profilering av egen bedrift etter avtale. Dersom man støtter ulike aktiviteter med minimum kr.10 000, får bedriften også prioritert utstillingsområde.

Dette kan være::

 • En eller flere foredragsholdere
 • Gaver til foredragsholdere
 • Kaffepauser
 • Fruktservering
 • Underholdning under åpning, sosial utflukt eller avslutning
 • Sosial utflukt eller festmiddag
 • Andre forslag og ønsker kan diskuteres med arrangør
 • Detaljer blir avtalt mellom utstiller og arrangør. Pris i forhold til innhold og omfang

Profil-/Reklameprodukt

Her er vi åpen for forslag fra firma.

Aktuelle gjenstander kan være navneskilt, ”give aways”, deltakermapper, deltakervesker/-sekker, luer, brev presse m.m.

Inngå sponsoravtale

Dersom ditt firma ønsker å være med som sponsor, ber vi om at dere kontakter Malvin Gismervik ( malvin.gismervik@nslh.no ) i arrangementskomiteen så snart som mulig.

Utstilling

Vi har reservert mer enn 1000 m2 eksponering av utstillerne.

Vår samarbeidspartner og tekniske arrangør Magic North vil i samarbeid med konserthuset kunne dekke behovet for bord og stoler, mens eventuelle skillevegger/ bakvegger må skaffes av den enkelte.

Pris for utstillingsarealet er kr 2850 pr. m2 foredrag, kaffe, frukt og kaker.

På påmeldingsskjemaet angis antall kvadratmeter. Arrangøren forbeholder seg retten til å plassere alle utstillerne for å få plass til alle sammen. Ved eventuelle spesielle ønsker er det mulig å legge det inn i kommentarfeltet på påmeldingsskjemaet. Ved andre ønsker og behov kan man kontakte Magic North via kirsten@magicnorth.no Ved flere deltakere fra samme firma, melder de seg på som deltaker, og betaler deltakeravgift.

Annonsører

Annonseplass i programfolder.

For kjøp av annonseplass, kontakt ADD Media ved Erik Sigurdssøn, erik@addmedia.no eller 900 30 943.

Påmelding

For utstillere og deltakere.

Informasjon om priser og innhold går fram av påmeldingsskjemaet.